Matteboken.se حول

Matteboken.se är ett verktyg för att studera matte via nätet. Sidan har skapats och drivs av Mattecentrum, en ideell förening som hjälper barn och unga med matematik. Mattecentrum driver också räknestugor varje vecka på 23 orter över hela landet dit alla är välkomna. Du hittar din närmsta räknestuga här. Det är alltid gratis att plugga med oss.

Här på Matteboken.se finner du all teori som man behöver för att klara sig genom sina mattestudier. Kolla på videolektionerna och testa den nya räknefunktionen som finns till varje avsnitt. Behöver du träna mer, är det bara att klicka på uppdatera så kan du göra uppgiften igen med nya siffror.

Allt material på Matteboken.se har skrivits av matematiker med pedagogisk erfarenhet. Vi har jobbat mycket med att hålla en röd tråd genom varje kurs, och det hoppas vi att du som lärare kan dra nytta av i din undervisning. De moment som tas upp följer skolverkets kursplan, så du som elev kan lita på att du alltid lär dig rätt moment.

Har du som elev någon fundering eller har du problem med en speciell uträkning? Ställ en fråga i forumet! Där får du alltid snabba svar på dina frågor.

Vi jobbar ständigt med att förbättra sajten. Saknar du någonting eller hittar något som borde fungera bättre?  Kontakta Marc så fixar vi till det så fort vi kan.

Välkommen till matteboken.se! Vi hoppas att du ska trivas!

Mattecentrum

Sibyllegatan 46

114 43 Stockholm

info@mattecentrum.se

www.mattecentrum.se